Když se nudíme - UDÍME

A máme udírnu. Máme elektrickou udírnu. Určitě, vyznavači klasického udění se mohou smát, ale pro naše účely není nic lepšího. Udíme a přitom stihneme spustu věcí. Není problém udržet nastavenou teplotu a peletky zaručují kvaltu kouře, který nedehtuje.

Při uzení oštěpků je důležité udržet nízkou teplotu, aby nedošlo k nechtěné výrobě taveňáku.

A když vše dobře dopadne, je to radost.

Samozřejmě do udírny patří maso. Při teplotě 220 oC dosáhneme přípravy masa, jako na ohni a na víc šťávu z výpeku lze zachytávat do misky se zeleninou.

A ta jehněčí kýta, něco božského. K tomu se nedá a nic napsat, jenom se dívejte na tu nádheru, škoda, že jste u nás nebyli ...

 


Kontakt

Jirka Kábrt, Dáša Grohová

Nádražní 337
Pilníkov
542 42


777 132 429
608277 997